Headhunting til den tekniske branche

Send dit CV

Har du lyst til at blive kontaktet vedr. stillinger, der matcher dine krav og ønsker til en fremtidig karriere, bør du sende os dit CV som vedhæftet fil (word, pdf eller tilsvarende).

Du skal vide, at dit CV og øvrige oplysninger, som du giver til os, selvfølgelig behandles med 100% diskretion og ikke vil blive udleveret til tredjepart uden forudgående aftale.

Vores arbejdsmetoder tager udgangspunkt i vores veldefinerede kvalitetsnormer, og som et af de få rekrutteringsfirmaer, der arbejder med headhunting, er Profil Search godkendt af Datatilsynet, iht. lov om behandling af personoplysninger, der trådte i kraft den 1. juli 2000.

Der er derfor heller ingen, der får kendskab til din identitet gennem os, før du og vi bliver enige om, at en aktuel stilling og virksomhed er noget for dig, og at vi er enige om at præsentere dit navn og CV for den pågældende virksomhed.

Efter at vi har modtaget dit CV, vil du høre fra os, når vi får en ledig stilling, hvor dine krav og ønsker til nye udfordringer umiddelbart kan indfries. Nemmere kan det ikke være for dig.

CV Hjælp

Som rekrutteringsfirma bliver vi ofte stillet spørgsmålet; hvad skal et CV indeholde?

Ingen kan give opskriften på det perfekte CV, for den findes ikke, men du kan læse og udskrive vores CV vejledning, der giver nogle generelle retningslinjer, som du kan arbejde ud fra. Vejledningen er lavet, så du også kan bruge CV'et sammen med en ansøgning.

Endvidere kan du downloade en CV skabelon, som du kan bruge i udarbejdelsen af dit CV.