Headhunting til den tekniske branche

Servicetekniker - Maskinbygning - Farma - Sjælland

Job id:

KD / 783

Arbejdssted:

Sjælland

Firma:

Watson-Marlow Flexicon A/S

Vi fortsætter udviklingen og søger en dygtig servicetekniker til at udføre "on-site/off-site"-serviceopgaver på kundespecifikke fyldemaskiner indenfor farmaceutisk industri, bioteknik og diagnostik mm. Så trives du med rejsedage og brænder for at arbejde med på "førsteholdet", så kunne denne stilling måske være noget for dig?

Stillingen:

Du kommer til at indgå i en professionel afdeling, som har ansvaret for service, oplæring, teknisk support, opgraderinger og reservedele, samt endelig overdragelse af større projekter til kunden. Du indgår i et dynamisk team af serviceteknikere, der i samarbejde eller individuelt har til opgave at idriftsætte, renovere og servicere virksomhedens maskiner worldwide.

Serviceafdelingen servicerer ligeledes mindre maskiner internt i Ringsted, idet vi får maskiner tilsendt for at få udført service. Endvidere står vi også for overdragelsen af maskiner til kunden, hvor kunden kommer til os, og vi udfører en Factory Acceptance Test sammen med kunden.
Serviceafdelingen har i samarbejde med salgsafdelingen også ansvaret for vores helpdesk, hvor vi yder support og troubleshooting til vores salgsselskaber og kunder.

Vi lægger vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, så du vil blive klædt ordentligt på, således du er fortrolig med vores maskiner, inden vi for alvor slipper dig løs. Når du er "kampklar", må du forvente 60-80 rejsedage om året med en typisk varighed på 3-5 dage.

Denne stilling indeholder flere generelle og alsidige serviceteknikeropgaver, og du kommer til at arbejde med både montage, mekaniske, elektriske og automatikrelaterede opgaver.

Faglige kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du enten kommer med en mekanisk tilgang, evt. som klejnsmed, maskinarbejder eller industritekniker eller også kommer du med en el/automations baggrund hvor du kan være uddannet elektriker, automatiktekniker eller tilsvarende evt. suppleret med 2-3 års relevant brancheerfaring.

Uanset hvilken baggrund du kommer med, så vil der i jobbet være både mekanisk montage og el/automationsopgaver, og vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt på til at løse opgaverne.

Du har sandsynligvis erfaring med ekstern service af relaterede maskiner/anlæg med høj grad af automation.

Når du ikke er på servicejob, vil du indgå i den interne serviceafdeling i Ringsted, så har du erfaring med telefonisk support og troubleshooting, er det en yderligere fordel.

Du skal kunne kommunikere velformuleret i tale og skrift på dansk og på engelsk som minimum. Da en del af dokumentationen udarbejdes/udfyldes direkte hos kunden, er det ligeledes vigtigt, at du har en tydelig og læsbar håndskrift.

Personlige kvalifikationer:

Du er tillidsvækkende, og du har det nødvendige overblik, der kræves for at have ”styr på” dine opgaver fra start til slut.

Det er vigtigt, at du har en professionel indgangsvinkel til opgaverne, er kreativ ift. at finde løsninger, samt at du kan stå på egne ben og er vant til at arbejde alene med tingene.

Da dit arbejde foregår over hele verden, er det vigtigt, at du respekterer kulturforskellene og har lyst til at kommunikere positivt, og til tider tålmodigt, med dine omgivelser. Endvidere er du i stand til at bevare overblikket i ofte hektiske og pressede situationer.

Vi arbejder i en branche med en betydelig dokumentationsmængde, så du er vant til at arbejde med udgangspunkt i de regler og standarder..

Ord som omhyggelig, metodisk, analytisk, fleksibel, selvstændig og rolig kendetegner din person. Du og din familie er 100 % afklaret med den rejseaktivitet, der er i stillingen.

Der tilbydes:

Virksomheden fokuserer på medarbejdernes trivsel og giver gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Virksomheden lægger vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, samtidig med at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø.

Der tilbydes et spændende, udviklende og varieret job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri, og hvor en stor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver meget frie rammer i jobbet. Du vil få supplerende uddannelse efter behov, således at opgaverne kan løses på et højt fagligt niveau.

Virksomheden:

Watson-Marlow Flexicon A/S har siden 1986 været specialiseret i udvikling, fremstilling og markedsføring af løsninger til fyldning og kapsulering inden for den farmaceutiske, biotekniske og diagnostiske industri. Se også www.flexicon.dk

Gennem løbende produktudvikling af højkvalitetsprodukter har Flexicon opnået en førende position på dette marked.

Virksomheden er placeret i Ringsted, men afsætter sine produkter igennem et net af Watson-Marlow gruppens salgsselskaber, distributører og agenter over hele verden.

Ansøgning:

Hvis du er interesseret i ovenstående, så send en e-mail med din ansøgning og CV, som vedhæftede filer på mail kd@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier på tlf. 20 21 89 09.

QR code