Headhunting til den tekniske branche

Salgsingeniør / Teknisk Sælger - med spildevandserfaring - Danmark

Job id:

KD / 785

Arbejdssted:

Danmark

Firma:

ABB A/S

Vil du spille en nøglerolle i at sætte ABB på landkortet inden for spildevand?


Effektiv spildevandshåndtering er et af de mest spændende og dynamiske fokusområder lige nu. Det gælder miljømæssigt, og det gælder vores drikkevand. ABB har en super produktpakke på el-teknikken til vandbehandling, og nu sætter vi yderligere fokus på området. Og det er først og fremmest dig, der skal være driveren i at skabe endnu mere succes.

I ABB bliver du en del af en meget succesrig virksomhed, hvor ”frihed under ansvar” ikke bare er tomme ord. Vi stoler på dig, og vi bakker dig 100% op med hjælpsomme kolleger, efteruddannelse og ikke mindst et kanonstærkt backoffice team.

Strategisk og operationelt fokus med megen tid ude hos kunderne

Dit overordnede fokus er at markedsføre ABB’s produkter i vand- og spildevandssegmentet i Danmark – og dermed skabe salg. Som ansvarlig for salget arbejder du både på strategisk og operationelt niveau, og herunder kommer du til at tilbringe den største del af din tid ude hos kunder, samarbejdspartnere m.fl.

Kunderne er bl.a. rådgivere, vandværker, rensningsanlæg, industrivirksomheder og underleverandører til segmentet. Produkterne er fx udendørskapslinger og koblingsmateriel, der indgår i el-tekniske pumpeløsninger med remote overvågning – dem skal der være ca. 40.000 af inden for få år, så markedet er der!

Du skal:

  • Videreudvikle strategien for salg til vand- og spildevandssegmentet i Danmark
  • Generere leads samt planlægge og gennemføre salgsmøder
  • Forhandle aftaler
  • Markedsføre ABB’s produktportefølje på messer, udstillinger og kundeseminarer
  • Bruge produktingeniørerne i din super stærke backoffice organisation til teknisk sparring

Din arbejdsuge vil typisk handle om tre dage på landevejen og to dage på kontoret – hjemme eller på kontoret i Skovlunde eller Fredericia – du vælger selv arbejdssted.

Du kender spildevandsbranchen og kan arbejde på tværs af teknik og økonomi

Du er sandsynligvis maskinmester, el-installatør eller har en lignende teknisk uddannelse, men det er ikke afgørende. Som ansvarlig for området skal du imidlertid kende spildevandsbranchen fra kunde- og/eller leverandørside. Du forstår derfor processerne inden for vand og spildevand, og hvis du kender til lovgivning, regler og tilskudsordninger, er det en fordel.

Du skal kunne spænde over det kommercielle samtidig med, at du kan tale med om teknikken. På den vis kan du begå dig både, når du taler med teknikerne ude på anlæggene, og når du taler med talfolkene i indkøb.

Som sælger er du først og fremmest motiveret af at opsøge nye kunder, og du ved, hvordan man lukker et salg. Du kan bruge din udadvendte og imødekommende personlighed til at skabe gode relationer på flere niveauer.

Din nye afdeling

I Electrification Products bliver du del af et virkelig stærkt hold med bl.a. 15 tekniske sælgere og 10-15 produktingeniører til at bakke op med dyb teknisk viden. Vi har travlt, for det går virkelig godt, så bonus bliver mere end fugle på taget. Vi har dog aldrig så travlt, at vi ikke har tid til at hjælpe og sparre. Det, og vores evne til at have det sjovt sammen, er måske også årsagen til, at vi var afdelingen med den højeste trivsel i ABB ved sidste måling – og trivslen er generelt meget høj i ABB.

Ansøgning og kontakt

Hvis du er interesseret i stillingen, så send en e-mail med ansøgning og CV, som vedhæftede filer på mail kd@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09

Virksomheden

ABB er teknologisk førende inden for elektrificeringsprodukter, robotter, motorer, frekvensomformere, industriel automation og elnet. Vi betjener kunder inden for forsyning, industri samt transport og infrastruktur. Med mere end 125 års innovation skaber ABB i dag fremtiden inden for industriel digitalisering, den elektriske omstilling og den fjerde industrielle revolution. ABB opererer i mere end 100 lande med mere end 132.000 medarbejdere.

Læs mere om ABB på: www.abb.dk

QR code