Headhunting til den tekniske branche

Produktionstekniker - Vandrensningsteknologi - København

Job id:

KD / 788

Arbejdssted:

København

Firma:

HPNow

Vil du være en del af et innovativt og udviklingsorienteret miljø, der arbejder med nye teknologier og bidrager til en mere bæredygtig fremtid for vores miljø, så kunne denne stilling måske være noget for dig?

Stillingen:

HPNow leder efter en dygtig og top motiveret produktionstekniker eller laborant til at varetage produktion og optimering af produktionsprocesser af en ny generation af vandrensningsteknologi.

Teknologien er baseret på elektrolyse, og vi har derfor skarp fokus på produktion af elektroder og elektrokemiske celler i højeste kvalitet. Du vil få opgaver indenfor produktionsprocesser og laboratoriearbejde med blandt andet deponeringsmetoder, blanding af dispersioner og samling af celler.

Du vil sammen med vores dynamiske produktionshold have ansvar for en række processer og samtidig forbedre kvaliteten og ydeevnen af vores enheder.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • Drift af deponeringsmaskiner og processer for produktion af elektroder
  • Samling af elektrodeceller og montage af enheder i kabinet med efterfølgende test
  • Dokumentation, registrering og optimering af processer i laboratoriet
  • Holde styr på forbrugsvarer i laboratoriet og organiseringen af produktionsområdet

Faglige kvalifikationer:

Du har sandsynligvis en baggrund som produktionsteknolog, procesteknolog, laborant eller du opnået tilsvarende kvalifikationer gennem anden praktisk og relevant erfaring.

Du har minimum tre års praktisk erfaring fra en position i en produktionsvirksomhed eller en virksomhed, der beskæftiger sig med kemikalier.

Du er fortrolig med almene it-værktøjer og kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Personlige kvalifikationer:

Du arbejder detaljeorienteret og struktureret og nyder at tage ansvar for processer i produktionsområdet, og du har det nødvendige overblik, der kræves for at have ”styr på” dine opgaver fra start til slut.

Vi leder efter følgende profil som:

  • Har fokus og drives af at optimere effektiviteten i processer
  • Er motiveret af at arbejde hen imod produktion af høj kvalitet
  • Er proaktiv og god til at styre eget tidsforbrug
  • Finder det spændende at arbejde med nye teknologier

Overordnet er det vigtigt, at du kan tilpasse dig miljøet i en hurtigt voksende startupvirksomhed, hvor vi pt. er 6 medarbejdere i Danmark. Det er desuden vigtigt, at du er en god ”teamworker”, da en stærk korpsånd og evnen til samarbejde på tværs af organisationen er fundamentalt for virksomheden.

Der tilbydes:

En motiverende stilling i en blomstrende organisation med gode muligheder for personlig og faglig udvikling samtidig med at virksomheden vokser. De produkter, du kommer til at arbejde med, har en tydelig positiv effekt hos vores kunder og bidrager til en mere bæredygtig fremtid for vores miljø.

Vi er et ungt og passioneret team, der arbejder tæt sammen for at nå vores ambitiøse mål, og vi vægter samarbejde højt, når vi tackler nye udfordringer.

Virksomheden:

I HPNow tror vi på, at vandbehandling kan være simplere, mere effektivt og bæredygtigt. Vi arbejder derfor mod at bringe en ny teknologi på markedet, der er baseret på on-site og grøn produktion af brintoverilte.

Denne teknologi kan bruges i en lang række markeder og applikationer, hvor der er brug for effektiv og sikker vandbehandling for lave omkostninger. Med denne teknologi kan vi levere en løsning, der både er positiv for miljøet og for vores kunder.

Læs mere om os på: www.hpnow.eu

Ansøgning:

Hvis du er interesseret i ovenstående, så send en e-mail med din ansøgning og CV, som vedhæftede filer på mail kd@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier på tlf. 20 21 89 09.

QR code