Headhunting til den tekniske branche

Sælgende produktchef - Konstruktionselementer+Pneumatik - Sjælland

Job id:

KD / 808

Arbejdssted:

Sjælland

Firma:

Brd. Klee A/S


Brd. Klee A/S - der er en af Danmarks førende leverandører af tekniske komponenter og halvfabrikata til industri- og maskinbranchen - søger en engageret, udadvendt og måldrevet produktchef til at stå i spidsen for virksomhedens program af konstruktionselementer og pneumatik.

Vi har banet vejen, kan du holde kursen?

Som produktchef bliver du den drivende kraft og delvis budgetansvarlig for produktområdet. Din primære opgave bliver at tilsikre, udvikle og udbygge virksomhedens markedsposition inden for området.

Dit primære fokus ligger på konstruktionselementer, hvor hovedleverandøren er Elesa+Ganter, som med sit unikke og brede produktprogram leverer højkvalitetsprodukter inden for bl.a. greb og håndtag, hjul og maskinfødder, hængsler og låseelementer, hurtigspændere samt mange andre maskindele.

Hovedleverandøren af pneumatik er taiwanesiske Airtac, som er verdens 3. største producent af pneumatikprodukter. Ligeledes har Brd. Klee et samarbejde med tyske Riegler & Co., om salg af pneumatikkomponenter på det danske marked.

Stillingen:

Vi søger en stærk kommerciel profil suppleret med en teknisk baggrund, der ønsker at kombinere deciderede "produktchef-funktioner" med eksternt salgsarbejde rettet direkte og indirekte mod kunderne, via egne besøg og sambesøg med KAM sælgerne i hele Danmark, typisk i forbindelse med kundeprojekter, forespørgsler og tilbud.

Du refererer til divisionschefen og bliver en vigtig del af virksomhedens stærke og engagerede salgs- og produktorganisation, hvilket medfører opgaver som:

 • Udvikling, udbygning, implementering og udførelse af den samlede salgs- og markedsføringsplan for produktet
 • Relationspleje og promotion hos kunder og forhandlere
 • Salgsstøtte til sælgerne samt tilbudsberegning og aktiv deltagelse i salgsarbejdet, primært ifb med kundeprojekter
 • Teknisk support og rådgivning til kunder, forhandlere og øvrige samarbejdspartnere
 • Leverandørkontakt og -besøg (min. 2 gange/årligt 5-6 leverandører), prisforhandlinger ifb. med projekter, løbende opdatering af produkter og strategier
 • Sikre tilgængeligheden og udarbejdelsen af den fornødne dokumentation, herunder brochurer, kataloger og materiale til webshop, som udføres i tæt samarbejde med marketingsafdelingen
 • Planlægning af og deltagelse i messer, seminarer og udstillinger
 • Produkttræning af interne og eksterne kollegaer samt relevante samarbejdspartnere

Kvalifikationer:

Vi forestiller os en dynamisk person med en maskinteknisk uddannelse, evt. som maskintekniker, industritekniker, automekaniker, automatikmekaniker/tekniker eller anden relevant baggrund, gerne med en kommerciel overbygning indenfor salg- og markedsføring.

Har du anden relevant teoretisk eller praktisk baggrund, hører vi også gerne fra dig. Vigtigst er det, at du på den tekniske side har den baggrund, som gør, at du kan blive vores tekniske specialist inden for produktområderne.

Desuden er det vigtigt, at du:

 • Har et godt branchekendskab og bred erfaring med tekniske komponenter og konstruktion til maskinindustrien, samt de applikationer, hvor produkterne anvendes
 • Er struktureret, initiativrig, selvstartende og kan begå dig på alle niveauer i en organisation, både internt og eksternt
 • Er tillidsvækkende og god til at skabe relationer
 • Arbejder med kommunikation som din styrke og evner at videreformidle tekniske løsninger
 • Har den rette kombination af at være struktureret, målrettet og analytisk og samtidig være konstruktiv og kreativ
 • Har en god forretningsforståelse og ser helheden i processen
 • Er fortrolig med almene it-værktøjer, samt kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt. Tyske sprogkundskaber er en fordel - men ikke en forudsætning

Det er vigtigt, at du er en god ”holdspiller”, da Brd. Klee har en udpræget stærk korpsånd, med et stærkt internt salgsteam, og hvor evnen og lysten til samarbejde er fundamentale drivkræfter for virksomheden.

Som den drivende kraft inden for dit produktområde, er det vigtigt, at du har en motiverende arbejdsstil, arbejder med et højt energiniveau, er seriøs, ærlig, tillidsvækkende og drevet af at nå de opstillede mål

Udover overnatninger ifb. med kundebesøg i hele Danmark, må du påregne10-20 rejsedage ifb. leverandørbesøg.

Der tilbydes:

Et spændende job i en succesfuld virksomhed. Du får en varieret hverdag i en performancedrevet organisation med fokus på faglig og personlig udvikling. Du vil ligeledes blive bakket op af et kanon stærkt internt team.

Løn der modsvarer dine kvalifikaioner samt mulighed for performancebonus - selvfølgelig suppleret med pension, sundhedsforsikring og gode kolleger.

Virksomheden:

Brd. Klee A/S er grundlagt i 1944 og er beliggende i Albertslund. Selskabet er noteret på OMX (Københavns Fondsbørs) og har ca. 70 ansatte. Brd. Klee tilbyder tekniske løsninger og halvfabrikata.

Webshob med over 500.000 artikler indenfor Gear & Gearmotorer; Motorer, Pumper & Blæsere; Styringer og Elektronik; Pneumatik & Hydraulik; Lineærteknik; Transmission; Greb, Maskin-, DIN- og normdele; Gummi & Plast. 24 timers personlig betjening. Dertil kommer samarbejde med ca. 50 forhandlere i Danmark og Norden.

Du kan læse mere på www.klee.dk

Ansøgning:

Hvis du er interesseret i stillingen, så send en e-mail med ansøgning og CV, som vedhæftede filer på mail kd@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09

QR code