Headhunting til den tekniske branche

Ingeniør / Produktspecialist - Gear og Gearmotorer - København

Job id:

KD / 821

Arbejdssted:

København

Firma:

Brd. Klee A/S


Brd. Klee A/S – der er en af Danmarks førende leverandører af tekniske komponenter og halvfabrikata til industri- og maskinbranchen – søger en teknisk stærk og engageret ingeniør til virksomhedens program af gear og elmotorer

Er du vores nye "gearmotor-specialist" ?

Som produkt specialist og teknisk ansvarlig i vores GE-division bliver du en drivende kraft indenfor produktområdet på gear og elektriske AC/DC-motorer.

Din primære opgave bliver at tilsikre og udbygge virksomhedens markedsposition inden for produktområdet, hvor teknisk rådgivning af både kunder og kollegaer er en udpræget del af jobbet.

Produktgrupper indeholder et komplet program af motorer i eget Klee-mærke samt italienske Bonfiglioli med et bredt produktprogram af gear og gearmotorer. www.klee.dk

Stillingen:

Vi søger en forretningsorienteret maskiningeniør med en stærk teknisk baggrund, der ønsker at kombinere teknisk rådgivning med kommercielle tiltag rettet ud mod kundeapplikationer, herunder sambesøg med vores sælgere i forbindelse med kundeprojekter, forespørgsler og tilbud.

Det tekniske ansvar inkluderer specialløsninger til kunder, stykliste til produktioner, kvalitetssikring samt teknisk sparring med såvel konstruktører og leverandører. På den tekniske side vil det primært være den mekaniske del der vil være i fokus.

Du refererer til divisionschefen for GE og bliver en vigtig del af virksomhedens stærke og engagerede salgs- og produktorganisation, hvilket medfører opgaver som:

 • Teknisk support og rådgivning til kunder, forhandlere og øvrige samarbejdspartnere, samt teknisk backup for GE-divisionen, herunder vejledning af det til formålet optimale produkt samt fremskaffe tekniske beregninger/ data og tegninger.
 • Salgsstøtte til intern og ekstern salg, tilbudsberegning og aktiv deltagelse i salgsarbejdet, både ifm. kundeprojekter og ved telefoniske kundebetjening
 • Tekniske beregninger, styklister til produktioner, kvalitetssikring (QA/QC og ISO-dokumentation) samt reklamationsbehandlinger.
 • Relations pleje hos kunder og forhandlere i tæt samarbejde med eksterne sælgere
 • Leverandørkontakt og -besøg, teknisk sparring, prisforhandlinger ifm. projekter samt løbende opdatering af produkter og strategier i samarbejde med, indkøb, produkt- og divisionschefer
 • Udvikling og implementering af salgs- og markedsføringsplan for produktområdet i samarbejde med salgsledelsen.
 • Sikre tilgængeligheden og udarbejdelsen af produktinformation og dokumentation, herunder brochurer, kataloger og materiale til webshop i tæt samarbejde med marketingsafdelingen
 • Planlægning af og deltagelse i messer, seminarer og udstillinger
 • Produkttræning af interne og eksterne kollegaer samt relevante samarbejdspartnere

Kvalifikationer:

Vi forestiller os en dynamisk person uddannet som maskiningeniør, gerne med en kommerciel overbygning. Har du anden relevant teoretisk eller praktisk baggrund, hører vi også gerne fra dig. Vigtigst er en solid teknisk baggrund, som gør dig i stand til at forstå vores kunders applikationer og til at være vores tekniske specialist inden for produktområdet, herunder at du:

 • Har et godt branchekendskab til maskinbyggere og erfaring med gear og motorer, samt de applikationer, hvor produkterne anvendes
 • Er struktureret, initiativrig, selvstartende og kan begå dig på flere niveauer i en organisation, både internt og eksternt
 • Er tillidsvækkende og god til at skabe relationer
 • Arbejder med kommunikation som din styrke og evner at videreformidle tekniske løsninger
 • Har den rette kombination af at være struktureret, målrettet og analytisk og samtidig være konstruktiv og kreativ
 • Har en god forretningsforståelse og ser helheden i processen
 • Er fortrolig med almene it-værktøjer, samt kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt
 • Er en god ”holdspiller”, da Brd. Klee har en udpræget stærk korpsånd med et stærkt internt salgsteam, hvor evnen og lysten til samarbejde er fundamentale drivkræfter for virksomheden.
 • Som en drivende kraft inden for dit produktområde, har en motiverende arbejdsstil, arbejder med et højt energiniveau, er seriøs, tillidsvækkende og drevet af at nå de opstillede mål.
 • Deltager i rejseaktivet, som udover enkelte overnatninger ifm. kundebesøg og messer i Danmark, også inkludere 10-20 rejsedage ifm. leverandørbesøg og udenlandske messer.

Der tilbydes:

Et spændende job i en succesfuld virksomhed. Du får en varieret hverdag i en performancedrevet organisation hvor fokus på både personlig og faglig udvikling går hånd i hånd med fokus på team og samarbejde.

Løn, der modsvarer dine kvalifikationer, og bonusordning suppleret med pension, sundhedsforsikring, kantineordning mm. samt ikke mindst gode kolleger.

Virksomheden:

Brd. Klee A/S er grundlagt i 1944 og er beliggende i Albertslund. Selskabet er noteret på OMX (Københavns Fondsbørs) og har ca. 65 ansatte. Brd. Klee tilbyder tekniske løsninger og halvfabrikata.

Webshop med over 500.000 artikler indenfor Gear & Gearmotorer; Motorer, Pumper & Blæsere; Styringer og Elektronik; Pneumatik & Hydraulik; Lineærteknik; Transmission; Greb, Maskin-, DIN- og normdele; Gummi & Plast. 24 timers personlig betjening. Dertil kommer samarbejde med ca. 50 forhandlere i Danmark og Norden.

Du kan læse mere på www.klee.dk

Ansøgning:

Hvis du er interesseret i stillingen, så send en e-mail med ansøgning og CV, som vedhæftede filer på mail kd@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09

QR code