Headhunting til den tekniske branche

2 Tekniske Salgsingeniører - Pneumatik og Automation - Sjælland

Job id:

KD / 825

Arbejdssted:

Sjælland

Firma:

SMC Danmark A/S


Har du erfaring med teknisk løsningssalg til industrien, drives du af at være ude ved kunderne og trives du med at have frihed til at skabe resultater? Så har vi jobbet til dig.

Som salgsingeniør får du ansvaret for salg af SMC´s komplette program indenfor pneumatik- og automationskomponenter. Du skal i høj grad arbejde med udvalgte fokuskunder, samtidig med at du tilfører nye kunder til forretningen.

Du bliver kunde- og budgetansvarlig og skal, i tæt samarbejde med det øvrige salgsteam, arbejde med opsøgende og vedligeholdende salg primært til OEM kunder samt "End users". Vi søger 2 salgsingeniører, en til distrikt Sjælland og Øerne og en til distrikt Nordsjælland.

Gennem vores kundedatabase, dit eget netværk, kendskab til branchen, kommercielle foreninger, databaser, osv. vil du hele tiden have mulighed for at finde anvendelsesområder, hvor SMC´s produkter er egnede og du evner at se, hvor produkterne, både teknisk og kommercielt, kan bidrage til at forbedre kundens løsninger.

Hos SMC bliver du en del af en meget succesrig virksomhed, hvor ”frihed under ansvar” ikke bare er tomme ord. Vi stoler på dig og vi bakker dig 100% op med hjælpsomme kolleger, efteruddannelse og ikke mindst et kanonstærkt backoffice team, som hjælper dig med en stor del af den administrative del, herunder udarbejdelse af tilbud.

Stillingen:

  • Identificering, afdækning, segmentering og opsøgning af nye potentielle kunder.
  • Vedligeholdelse og udbygning af salget til eksisterende kunder, samt udarbejdelse af handlingsplaner for fokuskunder.
  • Analysere kundens behov, udtænke løsningsforslag, forhandle og lukke salget.
  • Opfølgning og forhandling af tilbud og samhandelsaftaler.
  • Ansvarlig for at definerede mål og budgetter overholdes.
  • Arrangere og deltage i relevante kundeseminarer/events og udstillinger.
  • Opstilling af salgsbudgetter, besøgs- og aktivitetsplaner samt sikre opdatering af kundedatabasen.

Virksomheden har hovedkontor i Horsens, men du bliver tilknyttet kontoret i Herlev, hvor fredag typisk er den dag, du er på kontoret og planlægger dine kundebesøg.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os en dynamisk person, der er har en relevant automations- eller maskinteknisk uddannelse, gerne kombineret med en kommerciel overbygning indenfor salg- og markedsføring. Desuden forventes det, at du har erfaring med teknisk salg og er vant til at have med seriøse kunder at gøre, som stiller krav til dig og det firma, du repræsenterer.

Du har et stort drive samt lysten og kompetencerne til at bestride en salgsstilling, hvor din tekniske knowhow er nøglen, der skaber et effektivt salg og holdbare relationer til kunderne. Du kendetegnes ved at være resultatorienteret, tillidsvækkende og vedholdende, og du har en naturlig gennemslagskraft.

Du arbejder med udgangspunkt fra hjemmekontor de dage, du er på kundebesøg, det er derfor særdeles vigtigt, at du kan planlægge din egen salgsindsats, er selvdrevet og vant til at arbejde selvstændigt med tingene og har et fornuftigt højt energiniveau.

Du kommunikerer ubesværet på dansk og gerne engelsk i både skrift og tale. Du behersker IT på almindeligt brugerniveau.

Der tilbydes:

Et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed i vækst, hvor beslutningerne træffes hurtigt og effektivt. Vi vil have de bedste medarbejdere og du vil derfor få supplerende uddannelse efter behov, således at opgaverne kan løses på et højt fagligt niveau.

Der lægges vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed samtidig med, at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø. Der lægges i øvrigt vægt på værdierne; fairness, ansvarlighed, pålidelighed og ikke mindst åbenhed og tillid.

Virksomheden:

SMC er den bedste partner indenfor industriel automation i dag og i fremtiden. Vi hjælper vores kunder til succes ved at forbedre deres produktivitet, reducere deres omkostninger og ved engageret at supportere dem med de bedste og mest pålidelige kvalitetsprodukter og et særdeles kompetent team, et team der fuldt ud forstår kundernes forretning.

SMC Danmark A/S er datterselskab i japanske SMC Corporation, der med 12.000 produkter i mere end 700.000 varianter er verdens førende producent af produkter og løsninger til industriel automation. SMC Corporation har salgskontorer i 83 lande og 20.000 medarbejdere. SMC Danmark A/S har hovedkontor i Horsens samt et landsdækkende net af forhandlere.

Læs mere om SMC på https://www.smc.eu/da-dk

Ansøgning:

Hvis du er interesseret i stillingen, så send en e-mail med ansøgning og CV, som vedhæftede filer på mail kd@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09.

LinkedIn:

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret med nye stillinger, klik på nedenstående Link og på +Følg.

https://www.linkedin.com/company/profil-search/?viewAsMember=true

QR code