Headhunting til den tekniske branche

Teamleder - Internt Salg - Åbne Transmissioner - København

Job id:

KD / 835

Arbejdssted:

København

Firma:

Brd. Klee A/S


Brænder du for at udvikle salget og er du den teamleder der kan sikre den fortsatte positive udvikling af vores interne salgsteam i divisionen for åbne transmissioner ? - så har du muligheden for at komme med på vinderholdet nu.


Brd. Klee søger en teknisk velfunderet og operationel teamleder til at indgå i vores salgsdivision for åbne transmissioner. Divisionen sælger transmissionsprodukter til industri og maskinbyggere i Danmark.

Som teamleder vil du, med fokus på god kundeservice, være med til at sikre og udbygge divisionens markedsposition samt vækste salg af de enkelte produktgrupper. Med reference til divisionschefen får du ansvar for at lede og supportere det interne salgsteam som, udover dig selv, omfatter 3 engagerede og kompetente medarbejdere.

Hvem leder vi efter:

For at få succes i rollen som teamleder, vil det være en fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med transmissionsprodukter – herunder lineære føringer/teknik, gasfjedre, koblinger, kile/tandremme, kæder/kædehjul, lejer m.m.

Vi forestiller os, at du har en teknisk relevant baggrund kombineret med nogle års erfaring med salg af tekniske produkter. Du forstår at levere god kundeservice og du kan tale tekniske salgsløsninger med kunderne. Samtidig har du lyst og evne til at være den naturlige drivkraft i forhold til ledelsesopgaven.

Hertil har du:

  • Erfaring med tilbuds- og ordrebehandling
  • Erfaring med teknisk salg samt rådgivning af tekniske problemstillinger
  • Erfaring med budgethåndtering
  • Evnerne til at håndtere en til tider hektisk hverdag
  • Gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt
  • Gode IT-kundskaber og forståelse – vi anvender Microsoft D 365

Vi tilbyder:

Et spændende job i en succesfuld virksomhed. Du får en varieret hverdag i en performancedrevet organisation med fokus på faglig og personlig udvikling. Løn der modsvarer din kvalifikationer herunder bonus, pension, sundhedsforsikring, kantineordning og gode kolleger.

Virksomheden:

Brd. Klee A/S er grundlagt i 1944 og er beliggende i Albertslund. Selskabet er noteret på OMX (Københavns Fondsbørs) og har ca. 0ansatte. Brd. Klee tilbyder tekniske løsninger og halvfabrikata.

Webshob med over 500.000 artikler indenfor Gear & Gearmotorer; Motorer, Pumper & Blæsere; Styringer og Elektronik; Pneumatik & Hydraulik; Lineærteknik; Transmission; Greb, Maskin-, DIN- og normdele; Gummi & Plast. 24 timers personlig betjening. Dertil kommer samarbejde med ca. 50 forhandlere i Danmark og Norden.

Du kan læse mere på www.klee.dk

Ansøgning:

Hvis du er interesseret i stillingen, så send en e-mail med ansøgning og CV, som vedhæftede filer på mail kd@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09

QR code