Headhunting til den tekniske branche

Key Account Manager - Tekniske komponenter - Jylland

Job id:

CB / 846

Arbejdssted:

Jylland

Firma:

Brd. Klee A/S

Vil du have stor indflydelse på din egen hverdag, og kan du få kunder, salg og teknisk knowhow i verdensklasse til at gå op i en højere enhed? Så læs endelig videre for vi mangler dig!

Stillingen:

Brd. Klee A/S, der er en af Danmarks absolut førende leverandører af tekniske komponenter og halvfabrikata til industri- og maskinbranchen søger en Key Account Manager, hvis primære opgave bliver krydssalg inden for hele virksomhedens produktprogram samt medvirke til at vækste og udvikle eksisterende og potentielle KAM-kunder.

Du bliver en vigtig del af virksomhedens stærke og engagerede salgs- og produktorganisation, hvilket medfører opgaver som bl.a.:

  • styrke forholdet til eksisterende kunder og finde muligheder for at øge omsætningen.
  • opbygge relationer med nye kunder med henblik på at opnå et langsigtet partnerskab.
  • sparring med kunderne i valget af det optimale produkt til det givne formål.
  • forhandle pris- og rabataftaler, samt følge op på kundeprojekter

Du bliver med andre ord en drivende kraft i forhold til at realisere vækststrategien, i et allerede velfungerende salgsdistrikt der dækker alle postnumre fra 7000-7999 fra Fredericia op gennem midtjylland til Thy, og vi ser helst, at du er bosiddende i distriktet.

Dine kvalifikationer:

Du har en solid teknisk baggrund og en god kommerciel forståelse samt gerne nogle års erfaring med salg af tekniske produkter. Erfaring fra en konstruktionsafdeling og et ambitionsniveau om at gøre det bedre end de sælgere du møder i din hverdag kan også være en indgangsvinkel.

Det vigtigste er at du evner at tale tekniske løsninger med konstruktører og kommercielt med indkøbere og andre beslutningstagere, og du sætter en ære i at yde en seriøs og professionel service.

Desuden er du god til at lytte, hurtig til at forstå kundernes problemstillinger, og kan optræde tillidsvækkende, initiativrig og handlekraftig.

Det er vigtigt, at du er en god ”holdspiller”, da Brd. Klee har en udpræget stærk korpsånd, hvor evnen og lysten til samarbejde er fundamentalt for virksomheden.

Vi tilbyder:

Et spændende job i en succesfuld virksomhed. Du får en varieret hverdag i en performancedrevet organisation med fokus på faglig og personlig udvikling med gode kolleger og et stærkt sammenhold.

En lønpakke der modsvarer din kvalifikationer herunder bonus, pension, sundhedsforsikring og kantineordning er en selvfølge hos os.

Virksomheden:

Brd. Klee A/S er grundlagt i 1944 og er beliggende i Albertslund. Selskabet er noteret på OMX (Københavns Fondsbørs) og har ca. 70 ansatte. Brd. Klee tilbyder tekniske løsninger og halvfabrikata til industri- og maskinbranchen.

Webshob med over 500.000 artikler indenfor Gear & Gearmotorer; Motorer, Pumper & Blæsere; Styringer og Elektronik; Pneumatik & Hydraulik; Lineærteknik; Transmission; Greb, Maskin-, DIN- og normdele; Gummi & Plast. 24 timers personlig betjening. Dertil kommer samarbejde med ca. 50 forhandlere i Danmark og Norden.

Du kan læse mere om os på www.klee.dk.

Ansøgning:

Du kan søge denne stilling ved at sende en e-mail til cb@profilsearch.dk vedhæfter dit CV og skriver nogle få linjer om, hvem du er, hvorfor du er interesseret, og hvad du kan bidrage med.

Senere i processen kan du blive bedt lave en motiveret ansøgning.

Du er meget velkommen til at kontakte Claus Bjerring fra Profil Search på tlf. 2178 5555, såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om virksomheden eller stillingen.

QR code