Headhunting til den tekniske branche

Butikschef - Køge - Slanger og hydraulikkomponenter - Sjælland

Job id:

KD / 864

Arbejdssted:

Sjælland

Firma:

Hydroscand A/S

Trives du med ansvar og direkte BTB-salg?


Hvis du med et glimt i øjet kan svare ja til ovenstående, har et højt ambitionsniveau og samtidig vil være en nøglemedarbejder i en virksomhed med et stærkt brand, højt til loftet og power til at skabe vækst, så har vi jobbet til dig.

Stillingen:

Hydroscand har, med et succesfuldt koncept bestående af direkte salg til entreprenører, udlejningsvirksomheder og øvrig industri, kombineret med et stort markeds- og produktkendskab samt en effektiv slangeservice, oplevet en stigende vækstkurve i hele landet.

Til afdelingen i Køge søger vi en stærk profil, der får det fulde ansvar for butikkens salg af virksomhedens komplette program indenfor industri- og hydraulikslanger, koblinger, rør og flanger. Butikken er placeret tæt på motorvejen ved Køge.

Du får muligheden og ansvaret for at yde Køges bedste hydraulikservice med byens største lager af slanger og tilbehør. Derudover skal du i tæt samarbejde med resten af salgsorganisationen sikre en løbende tilgang af nye kunder til butikken og SlangExpress-bilen.

Stillingen i hovedpunkter:

  • Ansvarlig for butikken i Køge, herunder salg, optimering, indretning, lager og drift.
  • Teknisk rådgivning og salg af virksomhedens komplette produktprogram via telefon og diskbetjening.
  • Indkøb af skaffevarer og kontakt til underleverandører, samt afgivelse af ugeordre til hovedlageret.
  • Fremstilling af kundespecifikke slanger ved både diskekspedition og kundeordre.
  • Lettere administrativt arbejde som tilbudskrivning, fakturering, regulering af lagertal m.m.

Kvalifikationer:

Der kan være mange indgangsvinkler til stillingen, og vi kunne evt. forestille os, at du har en håndværksmæssig baggrund som mekaniker, kleinsmed eller tilsvarende. Du har evt. kørt som hydraulikmontør, servicemekaniker eller lignende og har nu lyst til at udvikle dig mere kommercielt. Det kan også være, at du har erfaring fra salgs- og grossistbranchen og gerne vil udvikle dine praktiske færdigheder.

Det er en vigtig forudsætning, at du har en bred faglig og praktisk viden om hydraulik, slanger og fittings, er fleksibel og åben med et stort drive og energiniveau, og du besidder evnen til at begejstre andre og har humor. Du har lysten og evnen til at opbygge og drive din "egen" butik, og det vigtigt for dig, at tingene er i orden og butikken fremstår med et professionelt udtryk.

Du er resultatorienteret, fleksibel og engageret i de daglige opgaver. Du kan arbejde selvstændigt, er struktureret og har ordenssans, så du kan holde flere bolde i luften på en gang uden at miste overblikket, samtidig med at du er en god ”teamworker”, da en stærk korpsånd og samarbejde på tværs af afdelingerne er fundamentalt for virksomheden.

Du håndterer IT på brugerniveau. Vi bruger Axapta og Microsoft Office pakken.

Der tilbydes:

Virksomheden lægger stor vægt på arbejdsmiljøet og tilbyder derfor gode ansættelsesvilkår mellem positive kolleger i et travlt og meget uhøjtideligt arbejdsmiljø. Du får selvfølgelig en grundig uddannelse i virksomhedens produkter og koncepter.

For den rette person vil der være rigtig gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og vi sørger naturligvis for, at du løbende bliver opdateret med uddannelse, så du altid er klar til at løse opgaverne på et højt fagligt niveau.

Virksomheden:

Virksomheden Hydroscand A/S er med mere end 1000 medarbejdere samt en omsætning på 1,5 mia. DKK Nordens største udbyder af SlangExpress-service, slanger og tilbehør indenfor hydraulik. Hydroscand A/S, der er privatejet og meget miljøbevidst, er leverandør til kunder i vidt forskellige brancher som f.eks. maskinbyggere, maskinudlejere, vindmølleindustrien, entreprenører osv. Fælles for kunderne er, at de har brug for en høj kvalitet og service. Hydroscand A/S er en kundenær organisation, hvis største aktiv er vores kunder. Hydroscand A/S er en global virksomhed med afdelinger i det meste af Europa samt Asien og Sydafrika.

Som medarbejder i Hydroscand A/S bliver du en del af en kultur, hvor vi stræber efter at arbejde sammen med kunden i centrum og hvor vi leverer produkter af høj kvalitet. Hydroscand A/S beskæftiger 45 medarbejdere i Danmark og har afdelinger i Odense, Fredericia, Esbjerg, Aarhus, Herning, Aalborg, Køge og København.

Læs mere om virksomheden på www.hydroscand.dk

Ansøgning:

Du kan søge denne stilling ved at sende en e-mail til kd@profilsearch.dk,vedhæfte dit CV og skrive nogle få linjer om, hvem du er, hvorfor du er interesseret, og hvad du kan bidrage med.

Du er meget velkommen til at kontakte Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09, såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om virksomheden eller stillingen.

QR code