Headhunting til den tekniske branche

Projektingeniør - El-tavler - København

Job id:

KD / 911

Arbejdssted:

København

Firma:

Pro-Automatic A/S

Vi har travlt og har behov for en ekstra projektingeniør på Sjælland. Så er du skarp på teknikken og har lyst til at være en del af et engageret projektteam, så har du chancen nu?

Stillingen:

Som projektingeniør bliver du en aktiv del af vores erfarne projektteam, som i dag projekterer tavleanlæg. Du skal i tæt samarbejde med de øvrige projektingeniører i afdelingen indgå i arbejdet med at designe/projektere den stadig voksende ordremængde. Vores tavler anvendes i mange forskellige brancher, så der vil være stor variation i arbejdsopgaverne, både i kompleksitet og omfang.

Du spiller en vigtig rolle i projektafdelingen, idet du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver, lige fra teknisk afklaring og rådgivning, til projektering og dokumentering af tavlerne, samtidig med at du følger dine projekter fra start til slut.

Du bliver projektleder på dine egne projekter, og vi forventer, at du kan styre dine projekter i mål både mht. designfunktion, risikostyring, kvalitetssikring, tidsplaner og økonomi.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Rådgivning og projektering af tavleanlæg
  • Specifikation, koordinering og teknisk opfølgning i samarbejde med kunden
  • Teknisk afklaring og indkøb af komponenter for specialløsninger
  • Teknisk support ifb med produktion, test og installation
  • Håndtering og udarbejdelse af komplet dokumentation, samt styring af ændringer
  • Deltagelse i produktseminarer og interne "teknikmøder" for at sikre højt fagligt niveau og fælles retning
  • Ansvarlig for økonomien og leveringstider på egne projekter

Faglige kvalifikationer:

Vi forventer, at du har stor interesse og relevant baggrund indenfor el-hardwareområdet, gerne med en kombination af praktisk erfaring og teoretisk uddannelse, evt. som el-installatør, stærkstrømstekniker eller anden relevant el- eller automationsuddannelse.

Du har nogen erfaring med projektarbejde og er vant til at arbejde med udgangspunkt i de regler og standarder, der er gældende indenfor produktion af el-tavler, så som DS/EN 61439 / 60204-serien. Har du kendskab til Cubic- og Tabula-modulsystemerne, vil det være en fordel.

Det er også en fordel, hvis du har arbejdet i en funktion, hvor du har været i dialog med kunder/salgskanaler ifb. med kundetilpassede opgaver og teknisk afklaring af forespørgsler.

Du er en erfaren bruger af f.eks. PC-Schematic, SEE-Electrical og Navision. Du kan kommunikere ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale. Du er rutineret bruger af MS Office pakken.

Personlige kvalifikationer:

Du motiveres af at arbejde med komplekse opgaver i en travl og uforudsigelige hverdag, og du har gode kommunikations- og samarbejdsevner samt en serviceminded indstilling. Ord som struktureret, initiativrig, engageret og kvalitetsbevidst kendetegner dig og den måde, du arbejder på.

Du evner at bevare overblikket, når projekterne bliver komplekse. Du er helhedsorienteret, ihærdig, grundig og vedholdende som person, og det er naturligt for dig at færdiggøre arbejdet samt have kontrol over hele processen lige fra den første idé til sluttest og dokumentation.

Det er vigtigt, at du er udadvendt, har en kommerciel forståelse, samt at du er den ”proaktive” type, der formår at vedligeholde og udbygge langvarige værdiskabende relationer, både til kunder, leverandører og kolleger.

Der tilbydes:

Et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed i vækst, hvor beslutningerne træffes hurtigt og effektivt. Vi vil have de bedste medarbejdere, og du vil derfor få supplerende uddannelse efter behov således, at opgaverne kan løses på et højt fagligt niveau.

Der lægges vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed samtidig med, at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø. Der lægges i øvrigt vægt på værdierne; fairness, ansvarlighed, pålidelighed og ikke mindst åbenhed og tillid.

Din nye afdeling:

Du bliver en del af vores afdeling i Albertslund, hvor et virkelig stærkt hold på 8 medarbejdere bestående af sælger, projektingeniører og serviceteknikere vil bakke dig op med dyb teknisk viden. Vi har travlt, men ikke så travlt, at vi ikke har tid til at hjælpe og sparre.

Virksomheden:

PRO-AUTOMATIC A/S er en moderne tavle-virksomhed med ca. 150 ansatte, der beskæftiger sig med procesautomatik og produktion af alle typer af el-tavler, fordelertavler, styretavler med relæteknik og PLC-styring.

PRO-AUTOMATIC A/S leverer både kundetilpassede løsninger, men udvikler også standardstyringer, hvor der stilles store krav til konkurrenceevnen både mht. teknologi og leveringssikkerhed. Vi er ofte involveret i opstarten og implementeringen af de færdige kontrol- og styretavler.

PRO-AUTOMATIC’s medarbejdere opdateres løbende med den nyeste viden inden for de enkelte fagområder. Vi arbejder mod at være så innovative som muligt. Dette gør os i stand til at levere nogle af de bedste produkter på markedet.

PRO-AUTOMATIC A/S produktion ligger i Holsted og råder i dag over et samlet produktionsareal på 9000 m2.

PRO-AUTOMATIC A/S har en salgs- engineering- og serviceafdeling i Albertslund for at tilbyde landsdækkende service og hurtigere responstid på Sjælland.

Læs mere om os på: https://www.pro-automatic.dk/

Ansøgning:

Hvis du er interesseret i stillingen, så send en e-mail med ansøgning og CV, som vedhæftede filer på mail kd@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09.

QR code