Headhunting til den tekniske branche

Teamleder - Maskinteknik - København

Job id:

KD / 944

Arbejdssted:

København

Firma:

Krüger A/S

Brænder du for miljø, teknologi og innovation?

Vil du spille en nøglerolle i en virksomhed, der har fokus på den bæredygtige omstilling og en udvikling, der bidrager til opnåelse af FN's Verdensmål?

Så har du alle muligheder for at få dine ønsker opfyldt hos os i Krugers maskintekniske rådgivnings- og leveranceteam!

Krüger A/S er en miljøvirksomhed med fokus på og ekspertise indenfor rådgivning, teknologier og løsninger til vand-, jord- og spildevandssektoren.

I Krüger bliver du en del af Danmarks førende virksomhed på vandområdet, hvor vi arbejder med alle typer af opgaver og projekter primært som rådgiver, men også som entreprenør og leverandør.

Jobbet er med base i Søborg, hvor vi er ca. 45 dedikerede og vidende kollegaer i Spildevandsafdeling Øst med tre faglige teams: Spildevandsproces, el/SRO og Maskin-team. Vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i Vestdanmark og øvrige afdelinger i Østdanmark.

Stillingen:

Du bliver en del af afdelingsledelsen, hvor der fokuseres på ledelse og vækst, og din primære opgave bliver at lede og motivere et team på 11 kompetente kolleger og agere som teknisk sparringspartner indenfor det maskintekniske område af spildevandsbehandling.

Gennem dit team bidrager du til afdelingens bundlinje og har personaleledelse, herunder ressourcestyring samt generel understøtning, udvikling og motivation af teamet. Du bliver ligeledes en del af ledergruppen, hvor du deltager i afdelingsledelsens arbejde med strategi og forretningsudvikling.

Der er tale om en alsidig stilling, hvor du udover at lede teamet også skal bidrage med sparring ifb med udarbejdelse af tilbud, samt bidrage til projekter og salg i det omfang det er formålstjenligt. Du kommer også til at deltage i møder med kunder, hvor du skal rådgive og sparre om, hvordan komplekse tekniske udfordringer kan løses.

Faglige kvalifikationer:

Du har en uddannelse som maskiningeniør eller maskinmester, gerne kombineret med en videregående ledelsesmæssig overbygning. Du har kendskab til maskin- og procesanlæg og har du erfaring fra spildevandsbranchen er det afgjort en fordel.

Du har minimum 5 års erfaring med personaleledelse af teknisk personale, gerne fra en projektorganisation hvor der arbejdes med maskinanlæg og teknisk udstyr. Du har også stærke tekniske kompetencer og har +10 års erfaring som maskiningeniør/maskinmester og erfaring som projektleder vil være en stor fordel

Dansk og engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau og håndtering af IT på et rutineret brugerniveau er nødvendigt for at kunne bestride stillingen.

Personlige kvalifikationer:

Du er en robust og konsekvent person med en høj grad af selvstændighed, og du har det format og den faglige respekt omkring din person, der gør dig til den naturlige leder. Du har en delegerende ledelsesstil og er god til at inspirere og motivere et team af højt fagligt kvalificerede medarbejdere.

Du motiveres af at skabe synlige resultater, og du har lysten til ledelse. Ord som empatisk, inddragende, proaktiv, åben, imødekommende, struktureret og resultatorienteret kendetegner din person.

Der er tale om en stilling med et meget bredt og forskelligt kontaktnetværk, hvor dine menneskelige egenskaber og lederevner vil være afgørende for din succes i stillingen. Det er derfor vigtigt, at du er relationsskabende og en god ”holdspiller”, da en stærk korpsånd og evnen til samarbejde på tværs er fundamentalt for virksomheden.

Der tilbydes:

Hos Krüger bliver du mødt med tillid og stor frihed til at sætte dit personlige præg på løsningerne i en virksomhed, som ganske enkelt er en fantastisk arbejdsplads, og hvor vidensdeling, trivsel og arbejdsglæde er en helt naturlig del af hverdagen.

Derudover kan du regne med:

  • En spændende og udfordrende stilling med gode faglige udviklingsmuligheder, som du selv kan påvirke
  • Fokus på din trivsel - fleksibilitet der gør det muligt at kombinere et meningsfyldt og inspirerende arbejdsliv med privatlivet
  • Dygtige og hjælpsomme kollegaer
  • En stilling i et dynamisk, velfungerende og uformelt miljø
  • Gode og tidssvarende ansættelsesforhold med privat sundhedssikring

Vi har det godt og sjovt sammen og mødes til ølbrygning, den årlige medarbejderrevy, fredagsbar, kulturfællesskaber og andre sjove og uhøjtidelige events, der gør os til endnu bedre kolleger.

Vi er ca. 400 medarbejdere i Krüger fordelt på kontorer i Søborg, Aarhus, Aalborg, Glostrup og Roskilde.

Læs mere om os på www.kruger.dk

Ansøgning:

Det er nemt, send en e-mail til kd@profilsearch.dk med dit CV og et par ord om, hvem du er, hvorfor du er interesseret, og hvad du kan bidrage med.

Hvis der er et match, kan du senere i processen blive bedt om at lave en motiveret ansøgning.

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09.

QR code