Headhunting til den tekniske branche

Sektionschef - VELTEK Vand - Storkøbenhavn

Job id:

KD / 974

Arbejdssted:

Storkøbenhavn

Firma:

VELTEK

Er VVS-branchen din hjemmebane? Og vil du være med til at påvirke spillereglerne? Så er denne stilling, hvor du både får brug for din tekniske viden og dine samarbejdsevner, noget for dig!

Om stillingen:

For brancheforeningen, VELTEK, søger vi en fagligt stærk sektionschef, som får til opgave at stå i spidsen for én af de fire fagsektioner i VELTEK – VELTEK Vand.

Som ansvarlig for fagsektionen er din opgave at varetage medlemmernes interesser over for de tekniske myndigheder og på standardiseringsområdet. Du skal f.eks. samarbejde med Boligstyrelsen omkring GDV (Godkendt til drikkevand) og Bygningsreglementet, samt Miljøministeriet og -styrelsen omkring Drikkevandsdirektivet, som står foran implementering. Derudover vil du repræsentere VELTEK Vands medlemmer i Dansk Standard og CEIR (Den europæiske forening for armaturer og ventiler).

Din hverdag vil være afvekslende med både langsigtede- og ad-hoc opgaver. Som sektionschef vil du løbende være i dialog med fagsektionens medlemmer og VELTEK Vands bestyrelse, supporteret af dine kollegaer i sekretariatet. Sammen med vores kommunikationskonsulent og VELTEK Vands bestyrelse deltager du i profileringen af VELTEK Vand i fagpressen, på de sociale medier og til tider i den politiske verden.

Du vil også få ansvar for udviklingen af VELTEK Vands branchestatistik i samarbejde med medlemmer.

VELTEKs sekretariatet består af seks personer, hvor samarbejde og et smil på læben er vigtige elementer i hverdagen. Du vil referere til VELTEKs direktør, men fagligt vil du også referere til sektionsbestyrelsen. I det daglige vil du indgå i tæt samarbejde med de øvrige sektionschefer, som også kan give værdifuld sparring omkring dine arbejdsopgaver.

Vores forventninger til dig er, at:

  • Du har en positiv tilgang til livet. Du er en udpræget holdspiller, som bruger udtrykket "vi", når du repræsenterer fagsektionen, VELTEK eller sekretariatet.
  • Du er en typisk ”selvstarter” og ”afslutter”, der arbejder for at gøre en forskel.
  • Du behersker dansk (flydende) og engelsk – både på skrift og i tale.
  • Du er måske uddannet VVS-installatør eller ingeniør - f.eks. bygnings- eller maskiningeniør med erfaring inden for armaturer, vand og afløb.
  • Du har erfaring fra installationsbranchen som rådgivende ingeniør, produktingeniør hos en leverandør eller måske fra en relevant myndighed.
  • Du har gode IT-kompetencer – gerne Office 365
  • Du er mobil og kan mødes med VELTEKs medlemmer og samarbejdspartnere overalt i landet.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til standarder og regulativer inden for området drikke- og spildevand. Det samme gælder, hvis du har kendskab til arbejdsgangene hos producenter og grossister eller hos myndighederne på området.

Som en del af dit arbejde vil du deltage i møder med andre organisationer, virksomheder og myndigheder. Derfor skal du trives i en stilling med et bredt kontaktnetværk på tværs af hele VVS-branchen inkl. myndigheder.

Vi lægger vægt på, at du er god til at lytte og arbejde med mennesker. Du hviler i dig selv og besidder en naturlig pondus samt en faglig ballast, der skaber respekt om dit arbejde. Dine menneskelige egenskaber og evner til at samarbejde, herunder argumentere for din sag, vil være afgørende for din succes i stillingen.

Om VELTEK:

VELTEK er Danmarks største tekniske brancheforening for producenter, leverandører og grossister af komponenter til el-, vand-, varme- ventilationsbranchen. Kort sagt: Tekniske installationer fra væg til væg samt en del af infrastrukturen. Vores medlemmer omsætter samlet for +30 mia. kr. i Danmark.

Udover hovedforeningen består VELTEK af 4 fagsektioner med hver deres bestyrelse: VELTEK Vand, VELTEK Varme, VELTEK Ventilation og VELTEK El. Vi varetager medlemmernes interesser over for myndighederne og den politiske omverden for at sikre gode tekniske rammebetingelser for vores medlemmer, så de kan drive virksomhed i Danmark. Vi arbejder for at understøtte en seriøs branche, der har fokus på drikkevandskvalitet og produktsikkerhed. Vi udarbejder branchestatistikker og arrangerer fagmesserne, El & Teknik og VVS-Messen.

Internationalt er VELTEK dansk repræsentant i ETIM International, MSSI-Electrical, Eurovent og CEIR, samt medlem af EHPA. VELTEK har til huse i egne lokaler i Herlev.

Læs mere på www.veltek.dk

Ansøgning:

Hvis du er interesseret i ovenstående, så send en e-mail med din ansøgning og CV, som vedhæftede filer på mail kd@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier på tlf. 20 21 89 09.

QR code