Headhunting til den tekniske branche

Intern teknisk sælger - Filtre og filtersystemer - København

Job id:

KD / 755

Arbejdssted:

København

Firma:

Filterteknik A/S

Har du lyst til at arbejde med teknisk salg, rådgivning og kundeservice i en virksomhed med højt til loftet, hvor et godt arbejdsmiljø prioriteres højt, så er denne stilling den rette udfordring for dig.

Vi søger en serviceminded og engageret intern teknisk sælger til vores kundeservice. Som intern sælger hos Filterteknik A/S bliver du en del af virksomhedens absolutte frontline, og du vil indgå i et team af 5 energiske og professionelle kundeservicemedarbejdere.

Medarbejderen er Filtertekniks ansigt udadtil, så kvalitet og service er i højsædet, både når der modtages opkald, og når der aktivt laves opkald til kunderne. Ligeledes er der en stor kontaktflade internt, hvor det forventes, at du også yder en professionel og supporterende service.

Du bliver endvidere en del af vores tekniske support, samt medansvarlig for at opdatere og udvikle vores unikke tekniske kundedatabase "LFS", hvor alle kunders maskiner er oprettet med individuelle reservedelslister.

Stillingen:

Stillingen refererer til Chris Hansen - Intern salgsleder, og omfatter følgende opgaver:

  • Support og rådgivning af kunder ifb. med salg og tilbud, primært telefonisk
  • Daglig ordremodtagelse og -behandling, samt udarbejdelse af tilbud, både via telefon og mail
  • Aktiv opfølgning/outcalls ifb. med tilbud, kampagner og udvikling af eksisterende kunder
  • Servicere kunder i samarbejde med salgskonsulenterne
  • Database- og katalogarbejde ifb. med produkter, kunder og maskiner
  • Teknisk støtte og support for interne og eksterne sælgere
  • Rapportering af relevant kundeinformation i kundedatabasen
  • Ad-hoc opgaver på kontoret

Faglige kvalifikationer:

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du kunne have en kombination af praktisk eller teoretisk uddannelse, gerne en teknisk uddannelse, eventuelt kombineret med en handelsmæssig/kommerciel uddannelse. Du kunne også komme med en baggrund som reservedelsekspedient eller med erfraing fra engroshandel.

Du har teknisk interesse og forståelse og gerne relevant erfaring med internt teknisk salg samt den brede vifte af discipliner, der ligger i funktionen som den ”proaktive” interne sælger, og med kommunikation som din styrke, formår du at vedligeholde og udbygge langvarige kunderelationer.

Du er fortrolig med almene it-værktøjer, og er rutineret bruger af Excel og kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Personlige kvalifikationer:

Det er desuden vigtigt, at du er en god ”teamworker”, da en stærk korpsånd og evnen til samarbejde på tværs af organisationen er fundamentalt for virksomheden.

Du har et højt energiniveau og er ærlig og tillidsvækkende samt god til at kommunikere både med dine kunder og kollegaer, som du vil få et meget tæt samarbejde med.

Du er struktureret og har en professionel tilgang til opgaverne, ligeledes evner du at jonglere med mange simultane arbejdsopgaver i en til tider hektisk hverdag.

Du er ærekær overfor de opgaver, du arbejder med, og du evner at ”holde fast” i opgaverne, indtil de er løst. Ord som selvstændig, positiv, engageret og serviceminded kendetegner din person.

Der tilbydes:

Et spændende, udfordrende og selvstændigt job i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed i vækst, hvor beslutningerne træffes hurtigt og effektivt. Vi vil have de bedste medarbejdere, og du vil derfor få supplerende uddannelse efter behov således, at opgaverne kan løses på et højt fagligt niveau.

Vi har netop afsluttet en større ombygning/tilbygning, så vi sidder i nye lækre lokaler i et åbent kontormiljø.

Der lægges vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed samtidig med, at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø. Der lægges i øvrigt vægt på værdierne; fairness, ansvarlighed, pålidelighed og ikke mindst åbenhed og tillid.

Virksomheden:

Filterteknik A/S har hovedkontor i Greve tæt på motorvej E20. Vores hovedkontor rummer moderne kontorfaciliteter, mødefaciliteter samt et højlager.

Vi er 20 ansatte i Filterteknik A/S, som alle er opsatte på, at vores kunder skal føle det som en god oplevelse at handle hos os.

Vores indkøbere er i løbende kontakt med vores leverandører for at få de bedste leveringstider og priser. Sælgere og teknikere er i stadig kommunikation med vores leverandører for at holde sig ajour på filtreringsområdet.

Vores brede leveringsprogram gør det muligt at løfte næsten alle opgaver, vi bliver stillet over for.

Vi leverer filtreringsprodukter til alle typer virksomheder fra landbrug, vindmøller, entreprenører, transportører samt industri- og marine.

Filterteknik A/S er den førende leverandør inden for filtreringsbranchen i Danmark. Vi vil fortsat øge vores markedsandel gennem levering af høj kvalitet på såvel produkter som service og viden.

Ansøgning:

Er du interesseret i stillingen, bedes du sende skriftlig ansøgning og CV til Kim Devantier på mail: kd@profilsearch.dk

Har du spørgsmål til stillingens indhold, eller ønsker du at høre nærmere om dine muligheder i jobbet, er du velkommen til at kontakte Kim Devantier på tlf.: 55 31 13 55

QR code