Headhunting til den tekniske branche

Send dit CV

Har du lyst til at blive kontaktet vedr. stillinger, der matcher dine krav og ønsker til en fremtidig karriere, kan du sende os dit CV som vedhæftet fil (word, pdf eller tilsvarende).

Dit CV og øvrige oplysninger, som du giver til os, behandles naturligvis med 100% diskretion og bliver ikke udleveret til tredjepart uden forudgående aftale.

Vores arbejdsmetoder tager udgangspunkt i vores veldefinerede kvalitetsnormer. Vi behandler naturligvis personoplysninger i overensstemmelse med reglerne i persondataloven og databeskyttelsesforordningen (GDPR) fra 25. maj 2018.

Der er derfor heller ingen, der får kendskab til din identitet gennem os, før vi bliver enige om, at en aktuel stilling og virksomhed er noget for dig, og at vi er enige om at præsentere dit navn og CV for den pågældende virksomhed.

Når vi har modtaget dit CV, vil du høre fra os, hvis vi får en ledig stilling, hvor dine krav og ønsker til nye udfordringer umiddelbart kan indfries. Nemmere kan det ikke være for dig.

CV Hjælp

Som rekrutteringsfirma bliver vi ofte stillet spørgsmålet; hvad skal et CV indeholde?

Ingen kan give opskriften på det perfekte CV, for den findes ikke, men du kan læse og udskrive vores CV vejledning, der giver nogle generelle retningslinjer, som du kan arbejde ud fra. Vejledningen er lavet, så du også kan bruge CV'et sammen med en ansøgning. Endvidere kan du downloade en CV skabelon, som du kan bruge i udarbejdelsen af dit CV.

Der findes også skabeloner i f.eks. Word, og der er også hjemmesider hvor man kan skrive alle sin informationer ind og derefter få præsenteret et færdigt cv ud fra den skabelon man ønsker.