Headhunting til den tekniske branche

Virksomheden

Profil Search er en rekrutteringsvirksomhed, som udelukkende arbejder med søgning og udvælgelse af personale på alle niveauer - indenfor hele det tekniske område.

Vi er i dag 2 personalekonsulenter med mere end 22 års erfaring indenfor headhunting til den tekniske branche, og vi er geografisk placeret både øst og vest for Storebælt, nærmere bestemt i Glostrup og Hadsten.

Kerneområder

Salgsmedarbejdere: sælgere, salgsingeniører, key account managers, interne sælgere, produktchefer, mv.

Ledelse: direktører, salgs-, indkøbs-, produktions-, tekniske- fabrikschefer mv.

Specialister: serviceteknikere, projektingeniører, programmører og projektledere indenfor: maskin, stærkstrøm, svagstrøm, bygning, vvs, kemi, data, kvalitet, medico mv.

Har I behov for Profil Search?

Har I oplevet,

  • at I ikke får ansøgninger fra de bedst kvalificerede kandidater, eller at I slet ikke får ansøgninger fra kvalificerede kandidater.
  • at den enkelte leder ikke selv har ekspertisen og tiden til at stå for udvælgelses-processen.
  • at riften om de bedste kandidater er så stor, at de får job til anden side, inden I får færdigbehandlet ansøgningerne.
  • at I har brug for assistance til at få beskrevet, hvad stillingen går ud på, og hvordan medarbejderprofilen skal se ud.
  • at jeres personaleafdeling har så mange andre opgaver, at den ikke kan afsætte de nødvendige ressourcer.
  • at I drukner i ansøgninger og har svært ved at vælge, hvem I skal tage ind til samtale.
  • at I ikke har lyst til at gøre omverdenen opmærksom på, at I søger en ny medarbejder, og ønsker en diskret søgning i stedet.

Genkender I en eller flere af ovenstående situationer, kunne headhunting via Profil Search være den rigtige løsning for jer. Ofte vil omkostningerne ved at gøre det selv være højere end prisen for assistance gennem Profil Search.

Hvorfor vælge Profil Search?

Vi sørger for, at stillings- og personprofil er nøje analyseret, at søgeprocessen er hurtig og effektiv, og at kontakten til kandidaterne samt vurdering og udvælgelse foretages kompetent og grundigt.

Vi sparer jer for tid, besvær, irritation og tabt indtjening. Ansættelse af forkerte medarbejdere undgås, og samtidig anviser vi kun kandidater, der indfrier de krav, jobbet stiller.

Vi har kontakt med de bedste kandidater indenfor de brancher, vi beskæftiger os med, og vi sikrer en bred og nuanceret gennemsøgning af markedet.

Vi er bevidste om, at vores succes kun kan udbygges, så længe vi holder os loyalt til vores etiske krav og kvalitetsnormer i kontakten med kandidater og kunder.

Kan vi løse opgaven?

Vi har specialiseret os indenfor det tekniske område, og hvis vi skal have succes, er det vigtigt, at vi er så ærlige over for os selv og jer, at vi kun siger ja til opgaven, hvis den ligger indenfor vores kompetenceområde, og vi mener, at vi kan løse den.

Derfor skal vi altid kunne svare på følgende spørgsmål, inden vi siger ja til en opgave:

  • Hvilke kandidater i markedet vil være kvalificeret og interesseret i stillingen, der rekrutteres til, og hvor finder vi disse personer?
  • Hvilken position, kompetence og renommé har de kandidater, der kan være aktuelle for stillingen?
  • Hvad skal der til for at kunne motivere de aktuelle kandidater til at blive interesseret i stillingen?