Headhunting til den tekniske branche

Intern sælger - Gear og El-motorer - København

Job id:

KD / 1000

Arbejdssted:

København

Firma:

Brd. Klee A/S

Brænder du for salg, og forstår du at give kunden den bedste service?, så er du måske vores nye interne sælger i Gear og EL-divisionen.


Hos Brd. Klee har vi brug for en teknisk intern sælger, der sammen med dygtige og engagerede kolleger kan styrke salgsindsatsen og levere den bedste kundeservice.

Som en del af vores salgsteam vil du komme til at varetage hele den interne salgsproces. Derudover får du en vigtig opgave i at supportere vores produktchefer og eksterne sælgere.

Du bliver garant for en høj kundeservice, og vi forventer, at du sætter din faglighed i spil, når du sammen med teamet får hele forløbet fra ordremodtagelse til levering til at fungere optimalt.

Jobbet:

Du får base i Albertslund, hvor du vil beskæftige dig med salgsrelaterede opgaver overfor nuværende og kommende kunder, bl.a.:

  • Kundebetjening, ordrebehandling og styklister
  • Salg, teknisk rådgivning og tilbudsgivning
  • Kundeservice, herunder høj leveringssikkerhed og minimering af fejl
  • Behandling af kundeforespørgsler og aktiviteter i D365
  • Salgsrelaterede ad hoc-opgaver (vareoprettelser, reklamationer, leverandørkontakt mv.)

Hos Brd. Klee har vi et bredt produktprogram, som du får en grundig oplæring og løbende træning i. Relevante produkter i divisionen er f.eks. Gear & Gearmotorer; El-motorer, Pumper & Blæsere; Styringer og Elektronik mm.

Kunde- og leverandørbesøg vil forekomme. Vi arbejder i åbent kontormiljø, så du er tæt på dine kolleger på tværs af afdelinger.

Hvem leder vi efter:

Du har flair og interesse for teknik og salg og du har en relevant maskinteknisk uddannelse eller anden relevant uddannelse kombineret med erfaring med salg/rådgivning indenfor tekniske produkter.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Vi arbejder med ERP-løsning D365, så det er en fordel, hvis du har kendskab til dette eller til arbejde med tilsvarende ERP-systemer generelt. Desuden kan du arbejde med Excel.

Som person er du serviceminded, ansvarsbevidst og resultatorienteret. Du er en udpræget teamplayer, men du evner også at arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder:

Et spændende job i en succesfuld virksomhed. Du får en varieret hverdag i en performancedrevet organisation med fokus på faglig og personlig udvikling. Løn der modsvarer din kvalifikationer samt bonusordning – selvfølgelig suppleret med pension, sundhedsforsikring, kantineordning og gode kolleger.

Virksomheden:

Brd. Klee A/S er grundlagt i 1944 og er beliggende i Albertslund. Selskabet er noteret på OMX (Københavns Fondsbørs) og har ca. 70 ansatte. Brd. Klee tilbyder tekniske løsninger og halvfabrikata.

Webshob med over 500.000 artikler indenfor Gear & Gearmotorer; Motorer, Pumper & Blæsere; Styringer og Elektronik; Pneumatik & Hydraulik; Lineærteknik; Transmission; Greb, Maskin-, DIN- og normdele; Gummi & Plast. 24 timers personlig betjening. Dertil kommer samarbejde med ca. 50 forhandlere i Danmark og Norden.

Du kan læse mere på www.klee.dk

Ansøgning:

Det er nemt, send en e-mail til kd@profilsearch.dk med dit CV og et par ord om, hvem du er, hvorfor du er interesseret, og hvad du kan bidrage med.

Hvis der er et match, kan du senere i processen blive bedt om at lave en motiveret ansøgning.

Du er meget velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09, såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om virksomheden eller stillingen.

QR code