Headhunting til den tekniske branche

Produktchef - Åbne transmissioner - København

Job id:

KD / 855

Arbejdssted:

København

Firma:

Brd. Klee A/S


Brd. Klee A/S - der er en af Danmarks førende leverandører af tekniske komponenter og halvfabrikata til industri- og maskinbranchen - søger en engageret, udadvendt og måldrevet produktchef til at stå i spidsen for flere af virksomhedens programmer inden for åbne transmissioner.

Vi har banet vejen, kan du holde kursen?

Som produktchef bliver du den drivende kraft og delvis budgetansvarlig for produktområdet. Din primære opgave bliver at tilsikre, udvikle og udbygge virksomhedens markedsposition inden for området. Der er tale om en stilling, der primært drives fra kontoret i Albertslund, og hvor der vil være besøg hos kunder ca. 2-3 dage om måneden, typisk sammen med en af de eksterne sælgere.

Afhængig af dit spidskompetenceomåde inden for åbne transmissioner, vil dit fokus ligge på et eller flere af divisionens produktområder inden for bl.a. lejer, kile/tandremme, lineære føringer/teknik, koblinger, spændelementer, kæder/kædehjul, tandstænger/tandhjul m.m.

Stillingen:

Vi søger en forretningsorienteret profil med en stærk teknisk baggrund, der ønsker at kombinere deciderede "produktchef-funktioner" med kommercielle tiltag rettet ud mod kunderne, herunder sambesøg med vores eksterne sælgere i forbindelse med kundeprojekter, tekniske beregninger, forespørgsler og tilbud.

Du refererer til divisionschefen og bliver en vigtig del af virksomhedens stærke og engagerede salgs- og produktorganisation, hvilket medfører opgaver som:

 • Udvikling, udbygning, implementering og medansvar for udførelse af den samlede salgs- og markedsføringsplan for produktet
 • Relationspleje og promotion hos kunder og forhandlere
 • Salgsstøtte til sælgerne samt tilbudsberegning og aktiv deltagelse i salgsarbejdet, primært ifb med kundeprojekter
 • Teknisk support og rådgivning til kunder, forhandlere og øvrige samarbejdspartnere
 • Leverandørkontakt og -besøg (min. 2 gange/årligt 3-4 leverandører), prisforhandlinger ifb. med projekter, løbende opdatering af produkter og strategier
 • Sikre tilgængeligheden og udarbejdelsen af den fornødne dokumentation, herunder brochurer, kataloger og materiale til webshop, som udføres i tæt samarbejde med marketingafdelingen
 • Planlægning af og deltagelse i messer, seminarer og udstillinger
 • Produkttræning af interne og eksterne kollegaer samt relevante samarbejdspartnere

Kvalifikationer:

Vi forestiller os en dynamisk person med en maskinteknisk uddannelse, evt. som maskinmester eller ingeniør, gerne med afsæt i en praktisk uddannelse som maskinarbejder, kleinsmed eller anden baggrund. Har du en kommerciel overbygning inden for salg- og produktmarketing vil det være en fordel.

Har du anden relevant teoretisk eller praktisk baggrund, hører vi også gerne fra dig. Vigtigst er det, at du på den tekniske side har den baggrund, som gør, at du kan forstå vores kunders applikationer, støtte internt og eksternt med tekniske beregninger og blive vores specialist inden for de produkter, som du har ansvaret for.

Desuden er det vigtigt, at du:

 • Har et godt branchekendskab og bred erfaring med tekniske komponenter og konstruktion til maskinindustrien, samt de applikationer, hvor produkterne anvendes
 • Er struktureret, initiativrig, selvstartende og kan begå dig på flere niveauer i en organisation, både internt og eksternt
 • Er tillidsvækkende og god til at skabe relationer
 • Arbejder med kommunikation som din styrke og evner at videreformidle tekniske løsninger
 • Har den rette kombination af at være struktureret, målrettet og analytisk og samtidig være konstruktiv og kreativ
 • Har en god forretningsforståelse og ser helheden i processen
 • Er fortrolig med almene it-værktøjer, samt kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt

Det er vigtigt, at du er en god ”holdspiller”, da Brd. Klee har en udpræget stærk korpsånd, med et stærkt internt salgsteam, hvor evnen og lysten til samarbejde er fundamentale drivkræfter for virksomheden.

Som den drivende part inden for dit produktområde, er det vigtigt, at du har en motiverende arbejdsstil, arbejder med et højt energiniveau, er seriøs, ærlig, tillidsvækkende og drevet af at nå de opstillede mål.

Udover overnatninger ifb. med kundebesøg i hele Danmark, må du påregne10-20 årlige rejsedage ifb. leverandørbesøg.

Der tilbydes:

Et spændende job i en succesfuld virksomhed. Du får en varieret hverdag i en performancedrevet organisation med fokus på faglig og personlig udvikling. Du vil ligeledes blive bakket op af et yderst stærkt internt og eksternt team.

Løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt muligheden for performancebonus - selvfølgelig suppleret med pension, sundhedsforsikring og gode kollegaer.

Virksomheden:

Brd. Klee A/S er grundlagt i 1944 og er beliggende i Albertslund. Selskabet er noteret på OMX (Københavns Fondsbørs) og har ca. 70 ansatte. Brd. Klee tilbyder tekniske løsninger og halvfabrikata.

Webshob med over 500.000 artikler indenfor Gear & Gearmotorer; Motorer, Pumper & Blæsere; Styringer og Elektronik; Pneumatik & Hydraulik; Lineærteknik; Transmission; Greb, Maskin-, DIN- og normdele; Gummi & Plast. 24 timers personlig betjening. Dertil kommer samarbejde med ca. 50 forhandlere i Danmark og Norden.

Du kan læse mere på www.klee.dk

Ansøgning:

Det er nemt, send en e-mail til kd@profilsearch.dk med dit CV og et par ord om, hvem du er, hvorfor du er interesseret, og hvad du kan bidrage med.

Hvis der er et match, kan du senere i processen blive bedt om at lave en motiveret ansøgning.

Du er meget velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09, såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om virksomheden eller stillingen.

QR code