Headhunting til den tekniske branche

Salgsingeniør - Automation - Sydjylland

Job id:

CB / 909

Arbejdssted:

Sydjylland

Firma:

SMC Danmark A/S

Drives du af direkte BTB salg og stærke kunderelationer?


Kan du svare JA til dette, og samtidig har et højt ambitionsniveau? Så har vi jobbet til dig i en verdensomspændende virksomhed, der med et virkelig stærkt brand er klar til yderligere vækst.

Stillingen:

Som salgsingeniør får du ansvaret for salg af SMC´s komplette program indenfor pneumatik- og elektriske automationskomponenter, til maskinbyggere og større ”end users” i Sydjylland.

Du får ansvaret i et distrikt, hvor du har gode muligheder for at skabe vækst. Uanset om der er tale om en eksisterende eller en helt ny kunde, bliver du deres faste sparringspartner, hvor du både teknisk og kommercielt formår, at se hvor virksomhedens produkter giver værdi og kan bidrage til, at forbedre kundens løsninger.

Hos SMC bliver du en del af et Holon salgsteam med 3 eksterne og 1 intern sælger, hvor alle hjælper hinanden, og hvor du får mulighed for at bruge din tid hos kunderne, og hvor backoffice tager sig af administrative opgaver som udarbejdelse af tilbud, leveranceopfølgning med mere.

Stillingen i hovedpunkter:

  • Selvstændig planlægning og afholdelse af kundebesøg, primært ved maskinbyggere og større ”end users”.
  • Sparring og teknisk rådgivning om virksomhedens komplette produktprogram indenfor pneumatik og elektrisk automation.
  • Opfølgning og forhandling af tilbud og samhandelsaftaler.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du er en dynamisk, selvstændig og struktureret person, gerne med en teknisk handels- eller håndværksmæssig baggrund. Vi forventer, at du har erfaring med BTB salg, og gerne med kendskab til industrikunder.

Du har et stort drive samt lysten og kompetencerne til at bestride en salgsstilling, hvor du med din teknisk kommercielle tilgang formår at skabe holdbare relationer. Hovedparten af din tid foregår ude ved kunderne, så det er der du ”mærker” dig selv præstere bedst.

Der tilbydes:

Et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed i vækst, hvor beslutningerne træffes hurtigt og effektivt. Vi vil have de bedste medarbejdere og du vil derfor få supplerende uddannelse efter behov, således at opgaverne kan løses på et højt fagligt niveau.

Der lægges vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed samtidig med, at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø. Der lægges i øvrigt vægt på værdierne; fairness, ansvarlighed, pålidelighed og ikke mindst åbenhed og tillid.

Virksomheden:

SMC er den bedste partner indenfor industriel automation i dag og i fremtiden. Vi hjælper vores kunder til succes ved at forbedre deres produktivitet, reducere deres omkostninger og ved engageret at supportere dem med de bedste og mest pålidelige kvalitetsprodukter og et særdeles kompetent team, der fuldt ud forstår kundernes forretning.

SMC Danmark A/S er datterselskab af japanske SMC Corporation, der med 12.000 produkter i mere end 700.000 varianter er verdens førende producent af produkter og løsninger til industriel automation. SMC Corporation har salgskontorer i 83 lande og 20.000 medarbejdere. SMC Danmark A/S har hovedkontor i Horsens samt et landsdækkende net af forhandlere.

Læs mere om virksomheden her.

Ansøgning:

Du kan søge denne stilling ved at sende en e-mail til cb@profilsearch.dk vedhæfter dit CV og skriver nogle få linjer om, hvem du er, hvorfor du er interesseret, og hvad du kan bidrage med.

Du er meget velkommen til at kontakte Claus Bjerring fra Profil Search på tlf. 2178 5555, såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om virksomheden eller stillingen.

QR code