Headhunting til den tekniske branche

Global Key Account Manager - Marinebranchen - Sjælland

Job id:

KD / 938

Arbejdssted:

Sjælland

Firma:

G&O Maritime Group

Brænder du for at gøre en forskel, vil du bidrage til den grønne omstilling og er du kundeorienteret og har en positiv indstilling, så er du måske den ekstra Global Key Account Manager, vi mangler?

Vi søger en handlekraftig og robust profil, der med sit store drive og engagement kan udvikle salget af incineratorer og bioreaktorer på det internationale maritime marked. Begge produkter medvirker aktivt til at sikre en miljørigtig håndtering af affald, herunder spildevand, slamolie og fast affald.

ATLAS Incineratorer er forbrændingsovne/anlæg, der er designet til effektiv og miljørigtig afbrænding af slamolie og fast affald.

G&O Bioreaktorer er et fuldt biologisk behandlingsanlæg af afløbsvand fra både baderum, toiletter, vaskemaskiner og køkkenafløb uden brug af kemikalier.

Du sidder måske i et lignende job i dag, hvor du arbejder med internationalt salg, eller måske kommer du allerede fra marinebranchen og er klar til karrieremæssig udvikling. Vi forventer ikke, at du nødvendigvis kommer med 15 års erfaring. Er du den rigtige kandidat, sørger vi naturligvis for, at du bliver klædt på til opgaven.

Vores nye global key account manager skal kunne agere i et producent/agent-netværk, der i fællesskab skal udvikle og fremme salgsarbejdet og hvor de primære kunder er skibsredere og værfter. Der er tale om teknisk projektsalg på det internationale maritime marked, og vi forventer, at du vil få 60-70 rejsedage om året.

Når du ikke er ude at rejse, vil du, afhængig af din bopæl, arbejde fra et af vores kontorer i enten Allerød eller Vordingborg, men da du repræsenterer begge produktergrupper, forventes det dog, at du bruger tid i både Allerød og Vordingborg, afhængig af de konkrete opgaver du arbejder med.

Produktion af både forbrændingsovne og bioreaktorer foregår hos Atlas Incinerators i Vordingborg.

Stillingen:

  • Vedligeholdelse og udbygning af salget til eksisterende og nye kunder, samt udarbejdelse af handlingsplaner for nøglekunder.
  • Udbygge kendskabsgraden til G&O Biosystems og Atlas Incinerators' X10 TITAN serie blandt skibsredere og designere.
  • Arbejde målrettet med at få G&O Biosystems på "Makers lists".
  • Teknisk sparring med kunderne, herunder udarbejdelse og præsentation af tekniske løsningsforslag.
  • Udarbejdelse, opfølgning og forhandling af tilbud og samhandelsaftaler.
  • Opstilling af salgsbudgetter, besøgs- og aktivitetsplaner samt sikre opdatering af kundedatabasen.
  • Ordreoverdragelse og overlevering af ordreinformation til intern afdeling.

Kvalifikationer:

Det forventes, at du har en relevant teknisk baggrund, som maskinmester, tekniker eller lign. og gerne med en merkantil eller kommerciel overbygning. Desuden er det en fordel, hvis du har kommerciel eller praktisk erfaring fra marinebranchen med salg af tekniske produkter.

Du har en stærk salgsværktøjskasse og er komfortabel med at arbejde med CRM, men vigtigst er det, at du har et stort drive samt lysten og kompetencerne til at bestride en salgsstilling, hvor kundefokus og din tekniske knowhow er nøglen, der skaber et effektivt salg og holdbare relationer.

Engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau samt erfaring med IT (Office-pakken) på brugerniveau er nødvendigt for at kunne bestride stillingen. Det er en fordel, hvis du har kendskab til CRM Dynamics 365.

Personlige kvalifikationer:

Der er tale om en stilling med et meget bredt og forskelligt kontaktnetværk, hvor dine menneskelige egenskaber og samarbejdsevner vil være afgørende for din succes i stillingen.

Det er vigtigt, at du er en god ”teamworker”, da en stærk korpsånd og evnen til samarbejde er fundamentalt for virksomheden. Du har et højt energiniveau og er ærlig og tillidsvækkende.

Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, en serviceminded indstilling og lysten til salgsarbejde, som du udfører med en stor portion udholdenhed og engagement, idet salgsprocessen kan være meget lang i vores verden. Du kendetegnes ved at være resultatorienteret, vedholdende, selvstændig og gennemslagskraftig.

Der tilbydes:

Virksomheden fokuserer på medarbejdernes trivsel og giver gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Virksomheden lægger vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, samtidig med at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø. Der lægges i øvrigt vægt på værdierne frihed under ansvar, respekt for hinanden og hinandens arbejde samt fokusering og enkelhed.

Der tilbydes et spændende, meget selvstændigt og varieret job i en international organisation. Du vil få supplerende uddannelse efter behov, således at opgaverne kan løses på et højt fagligt niveau.

Virksomheden:

Gertsen & Olufsen er en del af G&O Maritime Group der beskæftiger 280 medarbejdere fordelt på virksomheder i Danmark og Kina. Gruppen består udover Gertsen & Olufsen også af firmaerne Atlas Incinerators, Heco International, Pres-Vac Engineering og Hans Jensen Lubricators, der alle producerer højkvalitetsprodukter til den globale maritime/offshore-industri.

Læs mere på:

G&O Maritime Group: https://www.gomg.dk

ATLAS Incinerators: https://www.gomg.dk/atlas/

Gertsen og Olufsen Bioreactores: https://www.gomg.dk/bioreactor/

Ansøgning:

Hvis du er interesseret i ovenstående, så send en e-mail med din ansøgning og CV, som vedhæftede filer på mail kd@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier på tlf. 20 21 89 09.

QR code