Headhunting til den tekniske branche

Key Account Manager - Transmissionsløsninger - Tekniske komponenter - Sjælland

Job id:

CB / 992

Arbejdssted:

Sjælland

Firma:

Brd. Klee A/S

Vil du have stor indflydelse på din egen hverdag, og kan du få kunder, salg og teknisk knowhow i verdensklasse til at gå op i en højere enhed? Så er du sikkert vores nye KAM!

Stillingen:

Brd. Klee A/S, der er en af Danmarks absolut førende leverandører af tekniske komponenter og halvfabrikata til industri- og maskinbranchen søger en Key Account Manager. Den primære opgave er via teknisk viden, at råde og vejlede kunderne i valget af den optimale løsning til deres applikationer.

Med et af landets største og mest anerkendte produktprogrammer indenfor både åbne og lukkede transmissioner, konstruktionselementer og andre tekniske løsninger, skabes der store muligheder for krydssalg, der bidrager positivt til at vækste og udvikle såvel eksisterende som nye potentielle nøglekunder.

Virksomheden har en stærk position i markedet, hvor du vil opleve, at kunderne tager godt imod dig og gerne vil have en dialog om alle de anerkendte kvalitetsbrands som: Bonfiglioli, Elesa+Ganter, Stabilus, Gates, CeramicSpeed, Tsubaki såvel som vore egne Klee mærker.

Du bliver en vigtig del af virksomhedens stærke og engagerede salgsteam på 10 eksterne sælgere, og du vil endvidere få en stor kontaktflade til produktchefer samt interne sælgere.

Stillingens opgaver indebærer bl.a.:

  • at styrke forholdet til eksisterende kunder og finde muligheder for at øge omsætningen.
  • at opbygge relationer med nye kunder med henblik på at opnå et langsigtet partnerskab.
  • sparring med kunderne i valget af det optimale produkt til det givne formål.
  • forhandling af pris- og rabataftaler, samt opfølgning på kundeprojekter og salgsaftaler.

Du bliver med andre ord den drivende kraft i at realisere en ambitiøs vækststrategi, i et absolut velfungerende salgsdistrikt med store muligheder. Du arbejder ud fra dit hjemmekontor i et distrikt på Sjælland der dækker alle postnumre fra 4000-4999, og vi ser helst, at du er bosiddende centralt i distriktet.

Dine kvalifikationer:

Du har en solid teknisk baggrund og en god kommerciel forståelse samt gerne nogle års erfaring med salg af tekniske produkter til industrien. Erfaring fra en konstruktionsafdeling og et ambitionsniveau om at gøre det bedre end de sælgere du møder i din hverdag, kan også være en indgangsvinkel.

Du evner, at tale tekniske løsninger med konstruktører, og kommercielt med indkøbere og andre beslutningstagere, og du sætter en ære i at yde en seriøs og professionel service. Desuden er du god til at lytte, hurtig til at forstå kundernes problemstillinger, og kan optræde tillidsvækkende, initiativrig og handlekraftig.

I hverdagen vil du opleve en udpræget selvstændighed og en stor grad af frihed under ansvar, men du skal også være en god ”holdspiller”, da Brd. Klee har en udpræget stærk korpsånd, hvor evnen og lysten til samarbejde er fundamental.

Vi tilbyder:

Et spændende job i en solid og succesfuld virksomhed. Du får en varieret hverdag i en performancedrevet organisation med fokus på faglig og personlig udvikling med gode kolleger og et stærkt sammenhold.

En lønpakke der modsvarer din kvalifikationer hvor bonus, pension, sundhedsforsikring og frokostordning er en selvfølge.

Virksomheden:

Brd. Klee A/S er grundlagt i 1944 og er beliggende i Albertslund. Selskabet er noteret på OMX (Københavns Fondsbørs) og har ca. 70 ansatte. Brd. Klee tilbyder tekniske løsninger og halvfabrikata til industri- og maskinbranchen.

Webshob med over 500.000 artikler indenfor Gear & Gearmotorer; Motorer, Pumper & Blæsere; Styringer og Elektronik; Pneumatik & Hydraulik; Lineærteknik; Transmission; Greb, Maskin-, DIN- og normdele; Gummi & Plast. 24 timers personlig betjening. Dertil kommer samarbejde med ca. 50 forhandlere i Danmark og Norden.

Du kan læse mere om virksomheden på www.klee.dk.

Ansøgning:

Det er nemt, send en e-mail til cb@profilsearch.dk med dit CV og et par ord om, hvem du er, hvorfor du er interesseret, og hvad du kan bidrage med.

Hvis der er et match, kan du senere i processen blive bedt om at lave en motiveret ansøgning.

Du er meget velkommen til at kontakte personalekonsulent Claus Bjerring fra Profil Search på tlf. 2178 5555, såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om virksomheden eller stillingen.

QR code