Headhunting til den tekniske branche

Teknisk Sælger - Kemihåndtering og Vandbehandling - Danmark

Job id:

KD / 999

Arbejdssted:

Danmark

Firma:

ProMinent Doseringsteknik

Vi har travlt og har behov for en ekstra teknisk sælger, så har du erfaring med teknisk løsningssalg, drives du af at være ude ved kunderne og trives du med at have frihed til at skabe resultater? Så har vi jobbet til dig.


ProMinent er en tysk familieejet virksomhed med mere end 60 års historie og ca. 2700 ansatte i mere end 100 lande. Salgskontoret i Danmark er en del af det Skandinaviske center, hvor mere end 30 personer står klar til at hjælpe dig. I Danmark bliver I 2 personer, der arbejder med salg, med udgangspunkt fra kontoret i Hvidovre.

Til at styrke væksten søger vi en teknisk sælger, der i tæt samarbejde med salgschefen for Danmark kan udvide markedsandelen indenfor vores produkter og løsninger til sikker kemihåndtering og vandbehandling. Vi lægger ikke skjul på, at vi søger en "hunterprofil" til at identificere og udvikle nye forretningsmuligheder primært inden for vandbehandling, power og energy og pharma/food segmenterne.

Stillingen:

  • Teknisk rådgivning og salg af virksomhedens komplette produktprogram via kundebesøg og kontinuerlig opfølgning.
  • Opbygge og vedligeholde relationer med nye og eksisterende kunder.
  • Planlægge og gennemføre kundemøder.
  • Forhandle kontrakter og lukke aftaler for at nå salgsmål.
  • Samarbejde med produktspecialister for at sikre kunder få tilbudt den optimale løsning.
  • Deltage i brancherelaterede events for at fremme netværk og markedsføring.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at vores nye kollega har en teknisk handels- eller håndværksmæssig baggrund, erfaring med salg indenfor BTB segmentet, og er vant til at forhandle med kunder på alle niveauer.

Du behøver ikke at have direkte kendskab til vores produkter, men det er vigtigt, at du har teknisk flair og interesse i at lære noget nyt, så skal vi nok klæde dig på til at møde kunderne.

Det er vigtigt at være selvstændig, struktureret og organiseret og samtidig robust og i stand til at træffe en beslutning, frem for at lade sig gå på, når man møder udfordringer undervejs.

Desuden forventer vi, at vores nye kollega er kundeorienteret, trives med direkte salg og ikke mindst, at du har et ønske om at udvikle både dig selv og kunderne.

Det forventes, at du håndterer IT på brugerniveau.

Der tilbydes:

Virksomheden lægger stor vægt på arbejdsmiljøet og tilbyder derfor gode ansættelsesvilkår mellem positive kolleger i et travlt og meget uhøjtideligt arbejdsmiljø. Du får selvfølgelig en grundig uddannelse i virksomhedens produkter og koncepter.

For den rette person vil der være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og vi sørger naturligvis for, at du løbende bliver opdateret med uddannelse, så du altid er klar til at løse opgaverne på et højt fagligt niveau.

Læs mere om os på: www.prominent.dk

Ansøgning:

Det er nemt, send en e-mail til kd@profilsearch.dk med dit CV og et par ord om, hvem du er, hvorfor du er interesseret, og hvad du kan bidrage med.

Hvis der er et match, kan du senere i processen blive bedt om at lave en motiveret ansøgning.

Du er meget velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09, såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om virksomheden eller stillingen.

QR code